Login bij jou Cloud >>> NAAM.Allsync.nl (Je moet de beheerder zijn.)

Allsync add users
Als je de gebruiker aangemaakt hebt moet je aangeven hoe veel ruimte (GB) je aan deze gebruiker wilt geven.
Je moet kijken hoe veel ruimte je hebt gekocht en deze goed aanpassen bij de gebruikers.

Voorbeeld:
Je hebt 150 GB gekocht.
Je wilt 4 gebruikers toevoegen. Dan mag je maximal 37.5 GB per gebruiker toevoegen. ( 150 / 4 = 37.5 GB)

Het is verplicht om intevullen of je MB, GB of TB wilt.