Two-factor authentication, ook wel twee-staps verificatie genoemd, is een veiligere manier van inloggen ten opzichte van inloggen met alleen een wachtwoord, omdat iedereen een eigen unieke code krijgt om in te kunnen loggen. In dit artikel leggen we uit hoe je two-factor authentication inschakelt op het Service Panel.

Login bij jou cloud >>> NAAM.Allsync.nl
(Alleen beheerder.)

1. Ga naar "Apps"

Ga naar het menu rechts en click op "Persoonlijk"

Scroll naar beneden of click op "TOTP tweede factor auth" bij de zijkant links.

Genereer de backups code en bewaard het op een veilige plek.

Click op "Inshakelen TOTP" en maak een test.

Download de app for ANDROID of IOS

OPGELET!! Als je Twee-staps-verificatie inschakeld moet je een aparte wachtwoord genereren voor elke aparaat. Lees meer hier.